Hoe kun jij als ondernemer binnen 90 dagen succesvol zijn?
Geen extra baantjes meer om geld op de plank te krijgen! Jouw onderneming brengt jouw verdiende succes!
Start vandaag nog met de online academy en zorg dat jij in 2023 jouw onderneming succesvol kunt leiden!
Dit is hoe ik naar een succesvolle onderneming ben gegroeid.
Bekijk op de onderstaande video hoe ik van vele bijbaantjes nu echt succes gevonden heb.
Start, groei en optimaliseer jouw onderneming 
voor meer vrijheid en vermogen.
Of je nu starter, professional of expert bent, om positieve resultaten te behalen met jouw online activiteiten heb je onderstaande elementen nodig.
Persoonlijk leiderschap
Je gaat volop aan de gang met jouw krachten en valkuilen. Je ontwikkeld een sterk zelfbeeld waardoor je alles vanuit jezelf kunt sturen. Dit is essentieel voor een succesvolle onderneming.
Een duidelijke visie
In deze academy leer  je een sterke strategie neer te zetten waarmee je het fundament onder je onderneming bouwt. Dit fundament wordt zo krachtig dat je snel grote stappen maakt en je inkomen ziet groeien!
Heldere doelen
Doelen bepalen je strategie. Je hebt heldere doelen nodig om te komen waar je wilt komen. In deze academy leer je hoe je eenvoudig deze doelen bepaald en de weg van succes naar je doelen toe. 
 Hoe ik na mijn eerste onderneming als fotograaf en na vele omzwervingen als zzp'er nu met mijn passie en potentie een integer en succesvolle onderneming heb opgebouwd als coach
Als oud sportfotograaf maakte ik een beeld van een topsporter. Ik ging altijd alleen voor het perfecte plaatje en dat heeft me ver gebracht. Deze topsportmentaliteit gebruik ik nu ook als coach. Mijn doel is om jouw leven te veranderen in het voor jouw perfecte plaatje.

Zelf heb ik in de loop van mijn leven de nodige bagage opgebouwd. Het overlijden van meerdere goede vrienden heeft me gevormd en daardoor leef ik in het nu. Uiteindelijk blijkt dat juist de heftige dingen die op mijn pad zijn gekomen me hebben geholpen. Steeds haal ik daar iets positiefs uit. Ik kijk daarom altijd naar de mogelijkheden en nooit naar beperkingen.

Toen mijn zoontje werd geboren en al snel heel ziek werd van een GBS bacterie stond mijn wereld op zijn kop. Artsen en mijn zoontje zelf hebben heel hard geknokt en wat onwaarschijnlijk leek gebeurde toch. Het was een wonder dat hij het overleefde. Ondanks dat hij aan deze bacterie een hersenschade heeft overgehouden gaat het inmiddels heel goed met hem. Zijn ontwikkeling loopt anders, maar wel goed. Hij is bijna altijd vrolijk en iedereen is dol op hem. 

Hij heeft mij veranderd. Waar ik altijd al mensen wilden helpen werd de drang na zijn geboorte enorm om dit ook echt te gaan doen. Om mensen mogelijkheden te laten zien. Zelfs als het leven je even niet toelacht. 

Sinds dat moment ben ik weer als een topsporter gaan denken en voelen. Alleen het beste wil ik bieden en daar leer ik dagelijks voor. Inmiddels zijn er al velen geweest die ik heb mogen helpen. Waarvan het roer helemaal is omgegooid. Ze hebben gekozen voor een beter leven. En die keuze heb jij ook!

Als fotograaf maakte ik prachtig beeld alleen de inkomsten werden lager.. Dat moest nu echt anders!
Als sportfotograaf zat ik in de wereldtop en dat was als eenling een enorme prestatie. Ik had focus en ik wilde alleen het hoogste niveau halen. Helaas veranderde het toneel en kelderde de verdiensten per foto. Uiteindelijk heeft het me doen besluiten dat daar, ondanks mijn passie geen toekomst meer lag.

Omscholing naar coaching werd mijn nieuwe doel en zo geschiedde. Mijn klantenkring groeide gestaag. Mensen zijn altijd tevreden alleen het blijkt niet efficiënt te zijn om alleen te wandelen met mijn klanten.Terwijl wandelen wel essentieel is in mijn manier van werken. Daarom komt dit ook terug in de online academy! 

Ik moet thuis de dingen goed kunnen regelen met mijn zoontje en ik ben tijd kwijt als ondernemer. "Dat moet efficiënter" dacht ik. En zo is de Image Your Life academy ontstaan. 

Door alles wat ik als ondernemer ben tegen gekomen heeft het lang geduurd voor het rendabel en goed werd.Al deze stappen kun jij veel sneller maken omdat ik met mijn kennis jou kan helpen. Deze hulp had ik zelf graag jaren geleden ook gehad. In de Image Your Life academy zitten drie basis componenten. Het begint bij persoonlijk leiderschap. Jij bent de ondernemer dus jij moet jezelf op alle vlakken. Weten wat je kunt, waar aandachtspunten liggen en vooral leren waarvan je nu nog niet weet dat je het niet weet. 
Dan heb je een visie nodig en duidelijke doelen.  In deze academy ga je dit creëren. Dit ga je zo sterk neerzetten dat je binnen drie maanden een goedlopende onderneming hebt. Eentje waar je veel meer inkomsten uit haalt dan je ooit had durven dromen. 

Er komt een einde aan al die extra en ellendige bijbaantjes die jouw droom tegenhouden. Je gaat succes creëren vanuit je eigen visie! Je krijgt veel meer tijd voor je gezin of privéleven en de stress over je inkomen is weg! 

Ik sta nu dagelijks rustig op met mijn zoontje. Ik hoef niet meer om 5.00 uur mijn bed uit. Ik kan alles voor mijn zoontje doen wat hij nodig heeft. Daarna ga ik zonder stress of zorgen aan het werk. Anderen helpen om ook zo'n leven te hebben.  En dat gun ik jouw ook!
Waar sta jij nu als ondernemer?

 * Een ZZP'er die nog andere bijbaantjes nodig heeft waardoor je niet de focus op je eigen onderneming hebt?  Een starter die zijn/haar onderneming wil gaan neerzetten en dit op een duurzame en succesvolle manier wil aanpakken zonder onderweg te veel kostbare tijd en geld te verliezen.

 * Een ondernemer die al heel goed duidelijk heeft waar hij/zij naar toe wil alleen waarbij het nog niet lukt om dit efficiënt om te zetten in daden. Een ondernemer die nog niet precies de weg weet die hij/zij moet bewandelen om succesvol te zijn en zo zijn/haar omzet enorm kan verhogen. Dit door efficiënt  en gericht te werken.

* Een ondernemer die al flink op weg is om succesvol te worden. Maar die nog niet het gewenste resultaat heeft bereikt qua cijfers en winst... of die simpelweg gewoon verder wil op schalen en optimaliseren voor meer rendement..
De meeste ondernemers lopen tegen de volgende problemen aan...
* Je weet precies waar je kwaliteiten liggen, alleen het betaald zich nog niet uit of je hebt simpelweg de kans niet om je kwaliteiten te tonen omdat er teveel andere dingen "moeten"...
* Je weet ook wat je uitdagingen zijn en waar je misschien nog niet zo goed in bent...
* Je blijft geld uitgeven voor advertenties alleen er komt niks of weinig uit. Hierdoor gaat er meer geld uit dan dat er binnenkomt. Het lijkt of je stil staat...

Doorgaan op deze manier gaat géén succes opleveren! 

De Image Your Life Academy (Bussiness) geeft je alle tools om wél succesvol te worden! 

 • Online Leeromgeving: Deze online leeromgeving bevat 53 trainingsvideo's. Deze kun je volledig in je eigen tempo volgen om vervolgens de oefeningen uit te werken. 
 • Compleet werkboek: Met dit werkboek kun je het maximale rendement uit de opleiding halen. Alle oefeningen sluiten perfect aan op de trainingsvideo's 
 • 90 dagen plan: Er ligt een duidelijk 90 dagen plan klaar. Hierdoor kun jij jezelf als ondernemer verzekeren van succes binnen 90 dagen.
 • ​Besloten facebook groep: Door aan te sluiten in deze besloten facebook groep kun je nog meer leren van mede ondernemers. Hierdoor kom je als ondernemer nog sterker te staan en breid je je netwerk uit. 
 • ​Wekelijkse Q&A: Met een wekelijkse Q&A kan ik al je vragen live beantwoorden. Ook kun je vragen van mede ondernemers horen waardoor je leert wat je nog niet weet.
 • ​1 op 1 Wandel coachsessie: Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk! Daarom kun je 2 wandel sessies inplannen waarin we persoonlijk kijken naar jouw onderneming!
Jouw weg naar succes start hier met de Image Your Life Academy!

Start vandaag nog en ontvang bijna € 2000,- voordeel

 • Online leeromgeving met trainingsvideo's en oefenstof  t.w.v. € 800,-
 • Compleet werkboek voor een succesvolle onderneming t.w.v. € 100,-
 • ​Een duidelijk 90 dagen plan voor jouw succes!                   t.w.v. € 150,-
 • ​Besloten facebook community    t.w.v. € 50,- p.m.
 • Wekelijkse Q&A voor al je vragen  t.w.v. € 200,- p.m.
 • ​2x een persoonlijke wandelsessie waarbij jij de tijd hebt voor 1 op 1 vragen die je helpen bij je strategie  t.w.v. € 450,- per sessie van 2 uur. 

Normal € 2749,- 

Nu € 949,- ex btw

Dit is nog geen 10 euro per dag

Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit die wij leveren, dat als je de Image Your Life Academy helemaal doorloopt en je bent niet tevreden dan ontvang je jouw geld terug.
En daar bovenop ontvang je van ons nog een extra persoonlijke wandelsessie  t.w.v. 450,- euro om je te compenseren voor de tijd die je hebt geïnvesteerd.
Jij hebt dus niks te verliezen, je kunt alleen maar winnen!

Een kleine rondleiding in de Image Your Life Academy
Bekijk hier de video

Twijfel je nog om jouw succes te pakken? Plan dan een vrijblijvend gesprek via de knop onder aan de pagina!

   © 2022 Image Your Life      Voorwaarden      Privacy
Disclaimer: Image Your Life heeft als doel om te helpen met het opbouwen van een mooi leven en mooie, goedlopende onderneming. Alle content in deze Image Your Life Academie kan er voor zorgen dat deze doelen bereikt worden. Het is geen garantie dat het daadwerkelijk gebeurd. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de persoon welke de Academie volgt. Onze programma’s, producten en diensten en alle content en materialen die daarbij horen zijn ten allen tijden intellectuele eigendommen van Image Your Life. Het is beschermd met Copyright en bedrijfsrecht en mag dus onder geen enkel beding gekopieerd of nagemaakt worden. Hiermee bedoelen wij de content, het design, de lay out, de look en feel, de verschijning, de grafische vormgeving, het programma materiaal en elke andere aspecten en materialen die door ons worden aangeboden aan de gebruikers van onze programma’s, producten en diensten. Ook affiliates en/of externe partijen waar wij mee samenwerken hebben niet het recht om onze programma’s, producten en diensten te gebruiken/kopiëren of na te maken. Door middel van het aanschaffen van onze programma’s, producten en diensten geven wij jou slechts het recht voor het doorlopen en gebruiken hiervan, in het format die wij jou aandragen. De content mag niet worden gedeeld met derden. Als deelnemer ga je akkoord dat je zelf verantwoordelijk bent voor je oordeel in het gebruik van onze programma’s, producten, diensten en/of materialen. En je stemt mee in het feit dat dit op eigen risico is. Onze programma’s, producten, diensten en/of materialen zijn alleen voor informatie en educatie doeleinden. Je stemt mee en gaat akkoord met het feit dat er geen resultaten gegarandeerd worden met het gebruik van onze programma’s, producten, diensten en/of materialen.
Image Your Life wenst je alle succes en voorspoed toe in en na het doorlopen van de Image Your Life Academie.


Op 14 Oktober 2022 hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.  
Image Your Life | Koenraadlaan 22 | KVK 68685203
BTW: NL001748244B53 | M: +31 6 34994443 | EMAIL: Info@imageyourlife.nl
Powered By ClickFunnels.com