Ben jij klaar om anderen te inspireren en te begeleiden? En daarmee ook nog een mooi inkomen te verdienen? Wordt wandelcoach en geef nog meer zingeving aan je leven!

Ben jij die gever en wil jij andere mensen helpen?
Dan zou wandelcoach voor jouw misschien wel het mooiste vak kunnen zijn dat er is!
Wil jij graag?
  • Andere mensen coachen en helpen?
  • Werken in de mooiste wandelgebieden van de wereld en alle vrijheid hebben?
  • ​Door te wandelen ook anderen inspireren?
  • ​Op een ontspannen manier fijn geld verdienen?

Wandelcoach word je omdat je elke dag mensen kunt helpen en je zelf in volledige vrijheid en locatie onafhankelijk kunt leven.

Binnen een paar maanden een nieuw leven als gecertificeerd wandelcoach!
Elke dag buiten zijn en mensen inspireren! anderen verder helpen in hun leven! ondertussen zelf groeien naar een mooi inkomen! Het kan!

6 onvergetelijke praktijkdagen op de mooiste locaties in Nederland

Tijdens deze dagen maak je kennis met het echte vak van wandelcoach. Je leert coachen en je leert ook hoe het voelt om gecoacht te worden. Deze intensieve dagen zorgen voor een totaal nieuwe kijk op jouw leven!

Veel persoonlijke tijd & begeleiding

Veel tijd voor persoonlijke aandacht en begeleiding. We werken in kleine groepen waardoor iedereen de aandacht krijgt die jij verdient! En je ontmoet nieuwe mensen met dezelfde passie!

Gemakkelijk te leren via je mobiele telefoon of laptop

Als wandelcoach ben je ook een ondernemer! Gemakkelijk in eigen tijd en tempo te leer je ondertussen de kneepjes van het ondernemers vak naar een toekomst met een leuk inkomen waarbij je ook nog eens mensen helpt! inclusief handige E-learning & tools. 

Op deze manier help je mensen! Dat is zingeving!

"Nico en ik zijn collega’s geweest. Tijdens een klus vertelde ik Nico over mijn problemen met mijn zelfbeeld. Nico gaf aan dat hij me hier wel mee kan helpen en stelde voor om een keer te gaan wandelen. Al tijdens de eerste wandeling is er van alles losgekomen waarmee ik meteen aan de slag kon. Hierna heeft Nico mij vele malen meer geholpen tijdens wandelingen. Nico is daarin niet alleen een erg geïnteresseerd luisterend oor, maar biedt ook goed advies middels concrete tips en tricks. Door zijn kennis en ervaring is hij heel goed in het bieden inzichten en kan zich ondanks ons grote leeftijdsverschil erg goed inleven in mijn gedachten en gevoelens. Tijdens de wandelingen gaan we van diepgaande gevoelige onderwerpen naar luchtige foute grappen waardoor ik me altijd erg op mijn gemak voel bij Nico. Na iedere wandeling geeft Nico mij altijd een aantal effectieve opdrachten mee om aan mijn zelfbeeld te werken. 
Ik heb gemerkt dat deze opdrachten en de inzichten en tips die Nico mij tijdens de wandelingen heeft gegeven ervoor hebben gezorgd dat mijn zelfbeeld heel erg verbeterd is. Ik durf zelfs te zeggen dat ik trots ben op wie ik ben. Iets waar Nico heel wat veren voor in mijn reet heeft moeten steken. ;)
 
Ik ben Nico super dankbaar voor zijn waardevolle tijd en moeite. Hij is niet alleen een professionele coach maar ook een super lieve man met een hart van goud."

"Na de nodige burnout klachten en strubbelingen met stemmingswisselingen en weggestopt verleden mbt jeugd en binding met ouders, situatie in werkomgeving. Door Nico opgevangen en op een zeer prettige manier begeleid. 
Had heel veel moeite met zaken accepteren en beoordeelde vaak meningen en adviezen van derden verkeerd. Waardoor veel onbegrip/misverstanden ontstonden. Onmogelijke situatie op de werkvloer maar vooral ook in huiselijke omgeving.
Tijdens diverse wandelingen heel anders tegen bepaalde zaken aan gaan kijken en heel prettige gesprekken gehad. Dingen los kunnen laten en ook zaken veel meer kunnen gaan waarderen en op een bewuste manier er mee om leren gaan.
Ben zeer dankbaar voor goede begeleiding en gekregen adviezen, heb er nog dagelijks baat bij!"

"Nico Delmeire is voor mij een echte ‘mensen’ mens. De werkwijze, het combineren van lopen in de buitenlucht en het stellen van oprechte en persoonlijke vragen bevielen mij erg goed. Vanaf het eerste moment was er al een direct een klik. Vanuit huis ben ik opgevoed om vooral te praten over mijn problemen en véél te relativeren. Desondanks heb ik weinig andere gesprekspartners gehad, waarbij er zoveel goede en verhelderende inzichten naar voren zijn gekomen.  
 
Er gebeurde op het moment van kennismaking zeer veel in mijn leven. Van grote onvrede op het werk, een vreselijke diagnose Multiple Skelerose van mijn vrouw tot burn-out achtige klachten door het verliezen van beide ouders in korte tijd. 
 
Nico kijkt naar de mens en velt geen oordeel, daardoor werden er naar mijn mening goede verdiepingsvragen gesteld. Doordat de kern snel naar de oppervlakte kwam, vielen veel ‘puzzelstukjes’ op zijn plek. Het is een fijne coach die mij op veel vlakken vooruit heeft geholpen. Hiervoor ben ik hem dankbaar."  

Stel je eens voor dat dit jouw 2023 kan zijn: Je staat op met energie en doet waar je gelukkig van wordt. Elke dag weer. Je voelt zelfliefde en er hangt een fijne vrolijkheid rondom de dag. Je voelt je voldaan en gewaardeerd. Je geniet van wat je doet en je bedenkt: alles is precies zoals ik het graag zou willen . Je voelt je geweldig en je weet: het wordt alleen maar beter, want zo gaat het altijd. Gun jij jezelf in 2023 dit zetje in de rug of geloof je niet dat dit voor jou is weggelegd? Als wandelcoach maak jij het verschil voor anderen en voor jezelf! Geen saai kantoor meer, maar dagelijks naar buiten om mensen te inspireren! 
Bekijk hieronder hoe ik mijn leven glans heb gegeven als wandelcoach!
Geen suf kantoor meer! De ene dag wandelen op het strand en een dag later in de limburgse heuvels! Een weekje wandelen in Portugal en kiezen tussen de bergen van Noorwegen of het rauwe landschap in Zweden! Ondertussen mensen zien groeien naar een mooi en beter leven! Wat een geluk!
   © 2022 Image Your Life    Voorwaarden      Privacy
Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.
Op 14 Oktober 2022 hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.  


Image Your Life |  Koenraadlaan 22  |  KVK 68685203
info@imageyourlife.nl
Powered By ClickFunnels.com