Combineer je onderneming met je droomleven!
Een succesvolle onderneming combineer je met een succesvol leven zonder financiële zorgen

Online leeromgeving

1 op 1 wandel coachsessie

90 dagen plan

Deze online leeromgeving bevat 53 trainingsvideo's. Deze kun je volledig in je eigen tempo volgen om vervolgens de oefeningen uit te werken
Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk! Daarom kun je 2 wandel sessies inplannen waarin we persoonlijk kijken naar jouw onderneming!
Er ligt een duidelijk 90 dagen plan klaar. Hierdoor kun jij jezelf als ondernemer verzekeren van succes binnen 90 dagen
Hoe kun jij als ondernemer binnen 90 dagen succesvol zijn?
Geen extra baantjes meer om geld op de plank te krijgen! Jouw onderneming brengt jouw verdiende succes!
   © 2022 Image Your Life      Voorwaarden      Privacy
Disclaimer: Image Your Life heeft als doel om te helpen met het opbouwen van een mooi leven en mooie, goedlopende onderneming. Alle content in deze Image Your Life Academie kan er voor zorgen dat deze doelen bereikt worden. Het is geen garantie dat het daadwerkelijk gebeurd. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de persoon welke de Academie volgt. Onze programma’s, producten en diensten en alle content en materialen die daarbij horen zijn ten allen tijden intellectuele eigendommen van Image Your Life. Het is beschermd met Copyright en bedrijfsrecht en mag dus onder geen enkel beding gekopieerd of nagemaakt worden. Hiermee bedoelen wij de content, het design, de lay out, de look en feel, de verschijning, de grafische vormgeving, het programma materiaal en elke andere aspecten en materialen die door ons worden aangeboden aan de gebruikers van onze programma’s, producten en diensten. Ook affiliates en/of externe partijen waar wij mee samenwerken hebben niet het recht om onze programma’s, producten en diensten te gebruiken/kopiëren of na te maken. Door middel van het aanschaffen van onze programma’s, producten en diensten geven wij jou slechts het recht voor het doorlopen en gebruiken hiervan, in het format die wij jou aandragen. De content mag niet worden gedeeld met derden. Als deelnemer ga je akkoord dat je zelf verantwoordelijk bent voor je oordeel in het gebruik van onze programma’s, producten, diensten en/of materialen. En je stemt mee in het feit dat dit op eigen risico is. Onze programma’s, producten, diensten en/of materialen zijn alleen voor informatie en educatie doeleinden. Je stemt mee en gaat akkoord met het feit dat er geen resultaten gegarandeerd worden met het gebruik van onze programma’s, producten, diensten en/of materialen.
Image Your Life wenst je alle succes en voorspoed toe in en na het doorlopen van de Image Your Life Academie.


Op 14 Oktober 2022 hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.

Image Your Life | Koenraadlaan 22 | KVK 68685203
BTW: NL001748244B53 | M: +31 6 34994443 | EMAIL: Info@imageyourlife.nl
Powered By ClickFunnels.com