BEN JIJ KLAAR VOOR EEN LEVENSVERANDERENDE TRANSFORMATIE?  SLUIT HET GAT TUSSEN WAAR JE NU BENT EN WAAR JE EIGENLIJK WILT ZIJN!

Discover your smile for life!

5 dagen All-inclusive in Zuid-Portugal 
Hier ga jij  jouw verborgen potentie en kracht ontdekken. 
Samen met Nico, Simone en een exclusieve groep doorbreken we elk obstakel dat jou in de weg staat om bij jouw gewenste resultaat te komen. Creëer het leven dat je verdient! Ontdek jouw lach voor het leven!

REALISEER JOUW GEWENSTE RESULTAAT

Fysieke 
in & ontspanning

Ontdek 
je eigen roadmap

Jouw vernieuwde
 toekomst

Deze week reken je voor eeuwig en altijd af met die “rem” die ervoor zorgt dat je niet 'echt' van het leven kan genieten. Waardoor je vast zit en niet voor je maximale kan gaan.
Kom los van wie je denkt dat je moet zijn. Ontdek jouw unieke levenswerk en wat jou echt gelukkig maakt! Vind jouw “purpose” en maak connectie met jouw innerlijke drijfveer.
Leef een buitengewoon leven vol helderheid, focus en optimaal geluk. Deze dag wordt duidelijk wat jouw levensmissie is. Niks staat jou meer in de weg om daar voor te gaan.

Dag 1: Ontvangst in Portugal

Op zondag arriveer je op een prachtige locatie in Portugal!
Om daar te komen moet je direct een uitdagende opdracht uitvoeren. De toon wordt gelijk gezet!
Nico & Simone staan dan al met smart op de locatie op je te wachten. 
Die avond krijg je alles te horen over wat je kan verwachten in de dagen daarna. 
Je krijgt de tijd om rustig te settelen op jouw kamer. Ons advies is ga op tijd naar bed want het zullen intensieve dagen worden.

Dag 2: Transformatiedag

We starten vandaag in de vroege ochtend met een fysieke en geestelijke kennismaking op een nabijgelegen strand. Deze dag zal in het teken staan van fysieke en geestelijke uitdagingen! We gaan met een uitgebalanceerd programma terug naar de kern. In dit programma ga je een andere kant van jezelf leren kennen op zowel fysiek als mentaal vlak. Je komt jezelf tegen en gaat grote uitdagingen aan. 
Door deze uitdagingen aan te gaan ontstaan er duidelijke en nieuwe inzichten. Deze inzichten gaan we gebruiken in de komende dagen. 
We sluiten af met een fijn diner en kampvuur in de tuin ons onderkomen!

Dag 3:  Ontwerp je eigen Routekaart

Met de inzichten van gisteren wordt er vandaag vooral vooruit gekeken. Een massage en wandeling bieden ontspanning en samen gaan we jouw eigen roadmap samen stellen. Met deze roadmap heb je direct een routekaart die je kunt volgen in de periode die voor je ligt. Deze dag zal je verbinding ervaren met de oude en de nieuwe jij. En gelijk ervaren hoe bevrijdend het is als je gewoon echt helemaal jezelf kan zijn. Je breekt letterlijk en figuurlijk door muren heen. Rekent voor eeuwig en voor altijd af met die “rem” die altijd maar zorgt dat je niet maximaal kan gaan. Je gaat kiezen voor jezelf, voor de volle 100%. Je gaat zien en ervaren wat je daadwerkelijk waard bent. Dit zal voelbaar zijn in heel je lichaam. Het wordt geankerd op een manier dat je jouw hele leven bij zal blijven.

Dag 4: Je nieuwe toekomst! En dat vieren we!

Hoe ziet jouw leven eruit als je voldoening ervaart? Als je je vrij voelt? Geen enkele belemmeringen meer hebt die jou stoppen? Als je ziet dat succes in jouw eigen handen ligt en dat je alles je wilt zelf kunt manifesteren? Leef een buitengewoon leven vol helderheid, focus en optimaal geluk. Gebruik jouw volledige potentie en plan jouw eigen toekomst. Op het moment dat je weet dat je elk obstakel kan overwinnen, dat niks jou meer in de weg staat dan hebben we nog 1 ding te doen….. feest vieren. En dit wordt niet zomaar een feestje, dit wordt een speciale gelegenheid. Dit is een 4 sterren “celebration diner” vol aandacht, liefde en creatie. Dit wordt een avond om nooit te vergeten!

Dag 5: Met een bak ervaring terug naar Nederland

Deze dag is sluiten we af met een fijne yoga sessie. Na het ontbijt zullen jullie allemaal de locatie verlaten. 
Je kunt zelf je tijd en tempo bepalen. De omgeving is meer dan prachtig dus een heerlijke wandeling om op je in te laten werken wat er voorgaande dagen allemaal gebeurd en getransformeerd is kan super fijn zijn. 
Al kunnen we ons ook voorstellen dat je graag nog even naar het strand wilt voor je terug naar Nederland vliegt. Alles is oke! Je zult als een nieuw persoon deze unieke locatie achter je laten. 

ALS JE STRAKS TERUGKIJKT OP JOUW LEVEN, WAT WIL JE DAN ACHTERLATEN EN WAAR WIL JE PRECIES TROTS OP ZIJN?

   © 2022 Image Your Life      Voorwaarden      Privacy
Disclaimer: Image Your Life heeft als doel om te helpen met het opbouwen van een mooi leven en mooie, goedlopende onderneming. Alle content in deze Image Your Life Academie kan er voor zorgen dat deze doelen bereikt worden. Het is geen garantie dat het daadwerkelijk gebeurd. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de persoon welke de Academie volgt. Onze programma’s, producten en diensten en alle content en materialen die daarbij horen zijn ten allen tijden intellectuele eigendommen van Image Your Life. Het is beschermd met Copyright en bedrijfsrecht en mag dus onder geen enkel beding gekopieerd of nagemaakt worden. Hiermee bedoelen wij de content, het design, de lay out, de look en feel, de verschijning, de grafische vormgeving, het programma materiaal en elke andere aspecten en materialen die door ons worden aangeboden aan de gebruikers van onze programma’s, producten en diensten. Ook affiliates en/of externe partijen waar wij mee samenwerken hebben niet het recht om onze programma’s, producten en diensten te gebruiken/kopiëren of na te maken. Door middel van het aanschaffen van onze programma’s, producten en diensten geven wij jou slechts het recht voor het doorlopen en gebruiken hiervan, in het format die wij jou aandragen. De content mag niet worden gedeeld met derden. Als deelnemer ga je akkoord dat je zelf verantwoordelijk bent voor je oordeel in het gebruik van onze programma’s, producten, diensten en/of materialen. En je stemt mee in het feit dat dit op eigen risico is. Onze programma’s, producten, diensten en/of materialen zijn alleen voor informatie en educatie doeleinden. Je stemt mee en gaat akkoord met het feit dat er geen resultaten gegarandeerd worden met het gebruik van onze programma’s, producten, diensten en/of materialen.
Image Your Life wenst je alle succes en voorspoed toe in en na het doorlopen van de Image Your Life Academie.


Op 14 Oktober 2022 hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.

Image Your Life | Koenraadlaan 22 | KVK 68685203
BTW: NL001748244B53 | M: +31 6 34994443 | EMAIL: Info@imageyourlife.nl
Powered By ClickFunnels.com